nedelja, 5. maj 2013

DO TUJEGA JEZIKA SKOZI POGOVOR

 

Naučite se tujega jezika s pogovorom


Otroci se naučijo tujega jezika skozi pogovor in igro. Tuj jezik spoznavajo lahko že kar v vrtcu ter mimogrede osvojijo pojme in besedne zveze. Slišana jezikovna pravila povzamejo otroci po že nekajkratnih ponovitvah.

Po večkratnem druženju prično otroci uporabljati tuj jezik že za sporazumevanje, seveda pa brez zahtevnih slovničnih pravil. Slovnico in jezikovna pravila osvajajo šele tedaj, ko se naučijo brati in pisati.

Zakaj enako pot ni mogoče ubrati tudi pri starejših in odraslih ljudeh ter uporabiti usmerjeni pogovor o povsem vsakdanjih temah, ki so zanimive in uporabne? Zaradi sramu, neugodja, neprijetnega počutja?

Vsak udeleženec vaj v pogovoru brez večjih naporov obnovi že zdavnaj pridobljeno in pozabljeno poznavanje tujega jezika ter pogovorno sporazumevanje nadgradi. Vaje pogovora izvajamo v majhnih skupinah z do štirimi sodelujočimi, teme pogovora pa prilagodimo potrebam skupine in področju uporabe.

Vaje pogovora v nemškem jeziku posebej priporočamo iskalcem zaposlitve v Avstriji in Nemčiji ter vsem tistim, ki že aktivno sodelujejo z nemško govorečimi partnerji ali izvajajo storitve na nemško govorečem tržišču.

Interesentom posredujemo vse informacije po oceni predznanja ob razgovoru na sedežu družbe.

Za podrobnosti pokličite 030 654-418.

Ni komentarjev:

Objavite komentar